"L'èxit no és el resultat d'una combustió espontània. Tu t'has d'encendre primer."Fred Shero

Política de qualitat de Formemp.

Formemp és un centre de formació en el qual es realitzen diferents tipus d’aprenentatges com:

Formació subvencionada (per aturats i treballadors, som un centre homologat pel departament d’Empresa i Ocupació, Comissió Obrera Nacional de Catalunya CCOO i Confederació d’organitzacions empresarials de Lleida COELL), Formació bonificada a traves de la Fundación Tripartita para el empleo, Formació On Line, i altra formació privada. El centre té les següents homologacions:

Acreditació de competències en tecnologies de la informació i de la comunicació ACTIC
Personal de control d’accés
Desfibril•lador extern automàtic DEA
Certificat d’Aptitud Pedagògica CAP
Targeta professional de la construcció TPC
Centre homologat pel Departament d’Ensenyament per impartir formació Reglada.

Amb el compromís de complir amb els requisits de la Norma ISO 9001:2008 i de millorar de forma continua l'eficàcia del sistema de gestió de la qualitat es concreta la Política de Qualitat de Formemp.

La Direcció es compromet a impulsar l’aplicació i el desenvolupament de totes les activitats relatives al Sistema de Qualitat implantat a Formemp i les normes subsidiàries que se’n deriven. A més té la responsabilitat de comunicar a l’organització la importància de satisfer tant els requisits del client, com els legals i reglamentaris.

Anualment s’estableixen i revisen els Objectius de Qualitat de Formemp.

Formemp té el compromís d’assegurar les eines i recursos adecuats per a la gestió de la qualitat que es tradueix en la satisfacció del client.

Formemp s'introdueix constantment en noves accions formatives per poder atendre més camps i donar un major servei als nostres clients.

El personal intern i els formadors reben formació de forma continuada, tant en temes de qualitat com en altra formació que millori el desenvolupament de la seva competència per tal d’estar a l’avantguarda de les últimes novetats tant a nivell tecnològic com pedagògic.


Nines Rico


Lleida, 17 de gener de 2013

FORMEMP: C/ Acadèmia 1, entresòl (Cantonada Av. Catalunya) 25002 - Lleida, Tel. 973.274.766. Email: formemp@formemp.com