"L'èxit no és el resultat d'una combustió espontània. Tu t'has d'encendre primer."Fred Shero

Homologacions i col·laboracions

· Centre col·laborador del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.

· Entitat col·laboradora del Servei d'Ocupació de Catalunya.


· Centre registrat al SPEE al catàleg de proveïdors de formació per la 'Fundación Tripartita para la formación en el empleo'.La Fundación Tripartita participa en la gestió de les ajudes per finançar les accions de formació professional per l’ocupació dirigides a empreses i treballadors, però, en cap cas, les organitza ni les imparteix.


· FORMEMP col·labora amb COELL (Confederació d'Organitzacions Empresarials de Lleida) i sindicats com CCOO (Comissió Obrera Nacional de Catalunya) per a la realització de cursos subvencionats per a treballadors.


· Centre Col·laborador de l'Actic
· Centre homologat per la Direcció General del Joc i d'Espectacles del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya per a impartir cursos de formació del PERSONAL DE CONTROL D'ACCÉS.
· Centre acreditat per l'Institut d'Estudis de la Salut de la generalitat de Catalunya per a desenvolupar cursos de DESFIBRIL·LADOR EXTERN AUTOMÀTIC (DEA).
· Centre homologat per la Direcció General del Transport Terrestre per a la qualificació inicial i la formació continua dels conductors de determinats vehicles destinats al tranport per carretera CERTIFICAT D'APTITUD PROFESSIONAL (CAP).
.Centre homologat per a les activitats formatives en matèria de prevenció de riscos laborals per la fundació laboral de la construcció TPC (Targeta professional de la construcció), Número de registre 0604111451.
FORMEMP: C/ Acadèmia 1, entresòl (Cantonada Av. Catalunya) 25002 - Lleida, Tel. 973.274.766. Email: formemp@formemp.com