"L'èxit no és el resultat d'una combustió espontània. Tu t'has d'encendre primer."Fred Shero

Història

FORMEMP, ubicat a Lleida ciutat, va ser fundat l'any 1988. Inicialment, la seva seu estava situada a la plaça Espanya, núm. 1; Va ser, desprès d'uns anys de durs començaments, que les seves instal·lacions es van traslladar a l'avinguda de Blondel, núm. 29 i, posteriorment, a causa de la necessitat d'espai per poder oferir més i millors serveis, que s'hi van traslladar a l'avinguda de Blondel, núm. 5. En l'actualitat, per tal de continuar amb la nostra estratègia empresarial i amb l'objectiu de millorar l'eficàcia i qualitat en els nostres serveis i instal·lacions, per tal de donar una major comoditat als nostres clients, el centre està situat al carrer Acadèmia, núm. 1 (cantonada amb avinguda Catalunya).

Des de fa més de vint anys, oferim els nostres serveis en docència, en el sector sanitari, social, administratiu, informàtic i gestió empresarial entre d'altres. Durant aquests anys, han passat per les nostres instal·lacions més de 18.000 alumnes, formats en més de 1.200 cursos.

L'evolució del centre ha estat constant; s'han desenvolupat diversos tipus de formació: des de tècniques d'estudi fins a preparació per a diferents tipus d'oposicions a la Generalitat, idiomes, informàtica, mecanografia audiovisual, formació ocupacional per a aturats, formació per a treballadors, formació per a les empreses, capacitació pels transportistes, professor d'autoescola, exàmens de Microsoft Office Specialist, centre formatiu de programes SP (contaplus i facturaplus), i, programes de garantia social a través del Departament d'Ensenyament de la Generalitat entre d'altres.

FORMEMP va rebre el Reconeixement de mèrits del Servei Català de Col·locació (Departament de Treball) l'any 1997. La Generalitat va apostar per un servei d'intermediació laboral, amb un disseny aleshores innovador. Les empreses i demandants de feina podien accedir a la base informàtica del Servei Català de Col·locació a través de centres col·laboradors com FORMEMP per tal de cobrir els diferents llocs de treball. El nostre centre, amb un servei eficient, va ser un punt de referència per a molts lleidatans.

Hem format i formem part de les diferents associacions de formació que s'han creat tant en l'àmbit estatal, com a Catalunya i Lleida ciutat. En relació amb l'ámbit estatal, FORMEMP és membre de CECAP (Confederación Española de Empresas de Formación). Pel que fa a l'àmbit de Catalunya, primer, vam pertànyer a ACCAP (Associacions Catalanes de Centres de Formació i Acadèmies Privades) i, actualment, a CATFORMACIÓ (Federació Empresarial Catalana de la Formació). Finalment, a Lleida, formem part d’ACEF (Associació de Centres de Formació Continuada i Ocupacional de les Terres de Lleida). Totes les associacions tenen relació entre sí en funció del seu àmbit territorial. Nines Rico Santamaría, directora del centre des dels seus inicis, va ser presidenta de l'associació a Lleida durant vuit anys. FORMEMP és un centre involucrat i participatiu que col·labora amb d'altres amb l'objectiu de millorar la qualitat dels serveis de formació.

FORMEMP: C/ Acadèmia 1, entresòl (Cantonada Av. Catalunya) 25002 - Lleida, Tel. 973.274.766. Email: formemp@formemp.com